Zymöl®

  

Zymol dat is een bedrijf biedt een volledig handgemaakt Automotive Experience TM.

 

Zymol voedingswaarde maakt gebruik van natuurlijke oliën en wassen op de afwerking van uw auto te verbeteren, zonder agressieve chemicaliën of schuurmiddelen.

 

Belangrijkste beschermende bestanddeel de was is een zeldzame Braziliaanse Carnauba. Gewonnen uit tropische regenwouden, Zymol gebruikt tot tien keer het bedrag van cera dan de industrie standaard.

 

www.zymol.com

Louiza Wax  & Shine is een Authorised Reseller Zymol producten.

 

Sinds mijn jeugd was ik over auto's, motoren, boten, vliegtuigen gepassioneerd, en de interesse groeide alleen dieper met de jaren.

 

Toen kocht ik mijn eerste gloednieuwe auto, Maserati 3200 GT, ik wilde alleen het beste van het beste voor.

Het is een geweldige auto toen was in 1999 en zeker, de ontwerper van plan was voor mij dat ik wil het voor altijd houden doel het houden van het altijd in de nieuwe staat kocht ik het!

Nu, na 16 jaar, is het nog steeds een geweldig, want om naar te kijken, 'het Feest uw ogen', zoals het zelden est devenu nu.

 

Als ik uit mijn auto, mensen zien me veel anders dan toen ik uit de trolleybus.

De verf werk van de Maserati Over niet ouder noch de inwendige onderdelen gemaakt van de fijnste leder en alcantara. Dankzij mijn zorg aan alle onderdelen van de auto. De gegevens maken perfectie perfectie doel is niet een detail!

 

Zymol houdt de lak afwerking en jong, en met een grote eenvoud van implementatie en verslavende romantische aroma's maakt u de zorg voor uw investering.

 

Zymol Zou zeker de keuze van Michelangelo zijn!

 

 

 

Kijk naar onze tips and hints om vaarde van uw auto te behauden - BLOG.

Over Ons

Blog 

Contact 

Your details were sent successfully!